Onze twee huisregels

We willen graag dat men zich thuisvoelt en zijn geen grote fans van regeltjes. Alvorens te boeken is het toch belangrijk om met twee belangrijke dingen rekening te houden:

1. Vuur

Open vuren maken en BBQ’en is niet toegestaan. Dit is een strikte regel. Onze natuurlodge staat midden in een droog bos dus we willen het risico van bosbranden tot een absoluut minimum verlagen. Tevens is het maken van vuren in de zone waarin we wonen wettelijk verboden en wordt er streng door boswachters gecontroleerd. Roken kan op het terras, niet in het gras.

2. Elektriciteit

Mas Prim is een zelfvoorzienend huis: we hebben een eigen drinkwaterbron en zonnepanelen voor elektriciteit. We maken efficiënt gebruik van de stroom die we hebben, bijv. door ’s middags (als de zon het sterkste is) de wasmachine te draaien of onze laptops op te laden, bijvoorbeeld. Föhns, microwaves, waterkokers en strijkijzers nemen teveel stroom voor ons systeem en zul je dus niet aantreffen. Het is een manier van leven waar wij juist erg van houden en die we graag met jullie delen!