Gedeelde ruimtes

Keuken

Voel je vrij om een lekkere maaltijd in de gemeenschappelijke keuken te bereiden. De keuken heeft een prachtig uitzicht over de vallei en is uitgerust met alle basisvoorzieningen en een authentieke houtoven.

– Gasfornuis met 4 gasbranders
– Gasoven voor kleine of grote gerechten
– Houtoven
– Potten en pannen in allerlei maten
– Basics zoals zout, peper, knoflook, olie, enz.
– Verse kruiden zoals tijm, rozemarijn, salie, peterselie, jeneverbessen en laurier kunnen in de moestuin en rondom het huis geplukt worden.

Winkeltje

Voel je vrij om je eigen boodschappen mee te nemen! Mocht je toch iets nodig hebben is er in de keuken een klein self-service winkeltje waar je lokale, biologische en zelfgemaakte producten kunt vinden.

 

Zwembad

Het zwembad heeft een prachtig uitzicht over het bos en onze kleine vallei.

 

Tuin

Lees een boek in schaduw van de bomen en geniet van de rust en het geluid van de vogels in één van de zitjes in onze tuin.

 

Woonkamer

De woonkamer is erg licht en ruim. Er is een houtkachel om in de winter of koude avond bij te zitten en een grote tafel om aan te eten of te werken. Voel je vrij om het hout te gebruiken voor de kachel: er is meer dan genoeg!

  • Ruime woonkamer met veel licht en uitzicht op de vallei

 

Terras

Bekijk de geweldige sterrenhemels luister naar de geluiden van uilen, wilde zwijnen, vossen en andere wilde dieren ’s nachts. Bij zonsondergang zie je met een beetje geluk zelfs een van deze dieren die het gebied in de buurt van ons huis verkent!

  • Elke ochtend een heerlijk Catalaans ontbijt in de zon.

 

Moestuin

Gebruik kruiden uit onze moestuin of probeer een echte tortilla te bakken met verse eieren van onze kippen.

 

 Rondom het huis

Verken de bossen, de heuvels en de riviertjes in de buurt van het huis en ga eens een kijkje nemen bij de zonnepanelen, die boven op ons bergje staan. Vanaf daar is het uitzicht fantastisch!

  • Zonnepanelen voor energie