Temps de Flors 2017 – Kleurrijk bloemenfestival in Girona

Girona Temps de Flors is een groots bloemenfestival waarmee elk jaar de lente wordt verwelkomd door de inwoners van Girona. Temps de Flors is het grootste internationale festival van Girona. In de hele stad zijn binnenplaatsen, hofjes en monumenten versierd met bloemencreaties.

Het stadhuis en Plaça del Vi worden net als de enorme trappen van de kathedraal bedekt met een tapijt van bloemen. Naast traditionele bloemencreaties te zien zijn ook experimentele bloemstukken te zien.

Als je even genoeg bloemen hebt gezien kun je ook een bezoek brengen aan andere onderdelen van het festival, zoals verschillende exposities waaronder ‘Jocs de llum’ (spel van licht), waterschilderijen, sculpturen en muzikale optredens die plaatsvinden in verschillende delen van Girona.

Girona Temps de Flors 2017 vindt plaats van 13 t/m 21 mei 2017.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *